Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW Z4 от Duke Dynamics

BMW Z4 от Duke Dynamics
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
7
Искаме го
8.5
7.7

Duke's Z4

Някак странно изглежда този японски проект на фона на последните от страната на изгряващото слънце, за които писах, но е красив.

Каквото и да разправя Емо Чолаков всяка вечер, минути преди 20 часа, едно е ясно – пролетта идва. Е може да се наложи да извадим греблата един, два пъти, но тя вече се подава на стенния календар. А с нея идва и прекрасното време и топлото слънце. Време за отворени прозорци, големи джанти и спортно окачване. Някъде там из студените гаражи пред блока тунинг проектите получават своето внимание, а собствениците им очакват с нетърпение да се отърват от “зимния пакет”

Но има и други ентусиасти, които очакват сезона на цъфналите дръвчета за да покажат на бял свят чисто новия си автомобил. И какъв по-подходящ автомобил от BMW Z4 за откриване на сезона. Поне с такъв тунерите от Duke Dynamics откриват своя. Японските специалисти в тунинговането на автомобили с марката BMW предлагат на всички собственици на открития автомобил агресивен боди кит. Той включва нова предна броня, странични прагове, вентилиран преден капак, обновена задна броня и дифузьор за нея. Освен това автомобила е пораснал на широчина с няколко сантиметра, благодарение на новите калници. Това позволява и монтирането на по-голлеми, 20-цолови SSR Executor CV01 джанти и по-широки гуми – Nitto Invo.

Цената за козметичните промени на кабриолета с твърд покрив е €7 600.

Добави коментар