Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.09.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Ferrari 458 Spider от Office-K

Ferrari 458 Spider  от Office-K
Nasko Nikolov

Не винаги да си богат означава да получаваш всичко “най-” Да приемем факта, че след кратък семеен съвет и консултация по телефона с финансовия ви съветник сте стигнали до заключението, че гаража ви се нуждае от новото Ferrari 458 Spider. Все пак лятото става все по-горещо и няма нищо по-хубаво от разходка по централните улици в автомобил без покрив и при това под звуците на няколкостотин коня излизащи през широко отворената изпускателна система… До тук картинката е страхотна. До момента, в който през няколко имения от вашето не се появи същото.

Все пак в света на банковите сметки с повече от шест нули няма как да не желаете да сте повече. Вариантите ви са три: сменяте автомобила, сменяте имението или просто се обръщате към подходящата фирма за тунинг. В случая такава може да е японската Office-K. Те имат предложение за вашето 458 Spider, което със сигурност ще събере повече снимки във фейсбук от това на “онзи” през няколко имения.

Промяната включва инсталирането на няколко допълнителни елементи по купето или иначе казано техният Autoveloce бодикит. Той включва спойлер под предната броня, още един под задната, странични прагове и отвори в предните калници. Материала използван за направата им е FRP (fibre-reinforced polymer) и карбон, който е боядисан в цвета на купето.

Office-K Ferrari 458 Spider е оборудван и с нов комплект джанти Savini SV37 с размери 21- и 22-цола според желанието на клиента, няколко допълнителни LED светлини и надлъжни стикери с цветовете на италианското знаме.

Грижата за озвучаването е възложена на новата изпускателна система дело на Kreissieg.

Интериора може да бъде третиран с естествена кожа и карбон за довършване на новият облик на Ferrari 458 Spider.

Добави коментар