Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.06.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Ford Mustang от Design-World

Ford Mustang от Design-World
Nasko Nikolov

Когато става на въпрос за тунинговане на мъсъл кар (muscle car), Ford Mustang е предпочитания автомобил от повечето тунинг фирми. Почти няма фирма отвъд океана, която да не предлага тунинг програми за уникалния автомобил. И докато там се набляга на промените под капака, тук в Европа, малцината, които са посмеели да посегнат на иконата се задоволяват с естетическите промени.

Една от фирмите предлагащи доработка на Ford Mustang e германската Design-World. Тя предлага тунинг пакет за него на стойност около $17 300, който добавя промени както във външността, така и под капака.

Design-World Mustang е с изцяло променена външност. В сътрудничество с CarFilmComponents (CFC) колата е опакована в два цвята фолио – черен и оранжев. Фолио е добавено и на задните прозорци, но този път затъмняващо на 100% видимостта им.

Инсталиран е и нов комплект спортно окачване H&R, което освен по-добро поведение на пътя дава и по-изразено спортно излъчване. За последното помагат и новите 20-цолови джанти в черно с червен кант. Размерите на гумите са вече 255/35ZR20 отпред и 285/30ZR20 отзад.

Докато отвън Mustang-а е доработен до неузнаваемост, то промените по двигателя са минимални. Те включват чип тунинг и нов спортен филтър. Тези допълнения дават на 5-0 литровия V8 допълнителна мощност от 23 конски сили. Така крайната мощност на оранжево черния Mustang е 235 конски сили.

 

 

Добави коментар