Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 06.12.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi RS6 от HPerformance

Audi RS6 Avant by HPerformance
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7
Уникалност
4
Искаме го
7.5
6.2

RS6 Avant

Алено червено комби със черни джанти и 700 конски сили под капака. Че кой не иска една такава. Хем децата с кучето до морето, хем стрелката на обортомера в червеното.

Audi RS6 от 2014 година е до някаква степен дискретен автомобил. Автомобил, който не крещи отдалеч на какво е способен и не мери мускули на всеки светофар. Неговият глас е плътен, но не и натрапчиво силен. Само тези, които го познаят знаят на какво е способен.

Но когато е в искрящо червено и с огромни черни джанти дискретността остава на заден план. Именно така предрешен идва последния проект на HPerformance, който естествено е базиран на именно този модел. Специалистите от базираната в Osterburken, Германия тунинг фирма са приложили малко механични промени по автомобила, който вече е със още по-голяма мощност.

4.0-литровия V8 битурбо агрегат е получил нов софтуер за управление и всмукателна система от карбон. Благодарение на тях мощността на Audi RS6 Avant е 700 конски сили. Това е увеличение с 140 конски сили над оригиналната мощност на спортното комби. Всичките те могат да бъдат почуствани не само като динамика, но и като звук с помощта на новата изпускателна система. 70 милиметровата генерация предлага на шофьора 2 клапана за управление, чрез които звука може да бъде контролиран. Максималната скорост и ускорението не са публикувани, но всяка десета под заводските 3.9 секунди е добре дошла.

По екстериора и интериора на автомобила не е пипано, но за тези, които търсят нещо повече от HPerformance обявиха, че работят по по-агресивна версия на RS6.

Етикети

Добави коментар