Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Hyundai със зашеметяваща концепция върху Veloster

Hyundai  със зашеметяваща концепция върху Veloster
Nasko Nikolov

Hyundai се превръща бавно в пряка конкуренция на Европейските автомобилни производители. С всеки следващ модел южнокорейската марка придобива все по-голям кураж да навлиза в “дълбоките води”. Дизайнерската им линия превзема неусетно сетивата ни, а гаранционната им програма и ниските цени помагат положително за увеличаване на продажната бройка в глобален мащаб. Не искаме да звучим рекламно (поне не и докато не вземат да ни плащат) но повечето от моделите им притежават страхотно излъчване. Пример за това е модела Veloster – градски автомобил със силно изразен младежки дух.

Не сте съгласни с нас. Погледнете тогава последният им концептуален автомобил. Той е базиран на Veloster модела и ще бъде показан за първи път на изложението на Международното автомобилно изложение в Австралия започващо днес.

Идеята за създаването му идва от подразделението на Hyundai в Австралия и естествено цели увеличаването на потенциалната група клиенти. “Street Concept е отличен пример за гъвкавостта на марката и потенциала за Hyundai, за да достигне до по-широка аудитория. ” – заявява маркетинговия директор на Hyundai Motor Company Australia, Оливър Ман. И е прав. Голям брой младежи с буйна още кръв биха посегнали на Street Concept без да се замислят.

Отвън автомобила е покрит с матово черна боя с оранжеви акценти, като страничните прагове, задният дифузьор, елементи от предната броня и новите 18-цолови джанти Tenso R V1 обути в гуми 215/40/18. Към промените на екстериора влизат и добавените по почти цялата дължина на купето LED ленти.

Отвътре цветовата схема е продължена с комбинацията на черна и оранжева естествена кожа в целият интериор. Няколко пластмасови елемента също са пребоядисани в оранжево. LED светлини осветяват аудио системата заела почти целият багажник. Същата осигурява 8650 вата озвучаване на тривратото купе.

Concord Customs, както всъщност се казва фирмата модифицирала този автомобил е отделила и няколко работочаса за повишаване на мощността и подобряване поведението на пътя. Нова изпускателна система, алуминиев интеркулер и спортен филтър са част от промените, които водят до увеличението на броя конски сили задвижващи Hyundai  Veloster Street Concept. Колко точно са те към момента няма информация.
Що се отнася до пътното поведение, то би следвало да е достатъчно стегнато благодарение на монтираните предна и задна разпънка и койлоувърите.

Ние казваме прехвърляйте концепцията на поточната линия и ни дайте ключовете!

Добави коментар