Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.10.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Mercedes G55 AMG от Icon4x4 Design

Nasko Nikolov

Въпреки, че от Mercedes пуснаха G63 и G65 любовта към първородния G55 не спира. Въпреки ретро чертите му и спартанското обзавеждане все още се радва на търсене, за което говори и цента му на старо. Модела G55 AMG е Черешката на тортата в програмата на немската фирма за производство  на луксозни SUV. Същия се радва и на любовта на тунерите.

Един от тях е разположената в Los Angeles Icon4x4 Design. Както се вижда от името им те са специализирани в автомобилите с пълноприводно задвижване и не е изненада, че откликват на молбата на неназована засега известна личност да персонализират неговото/нейното G55 AMG.

Техният избор е да се концентрират главно по екстериора на “кубчето” тъй като техническите характеристики на G55 AMG напълно задоволявали техният клиент.
Целият автомобил е боядисан в сребърен мат като са премахнати всички пластмасови аксесоари по вратите, капака и калниците.  Отпред тунерите са добавили нова предна решетка, LED светлини и странични мигачи с нов дизайн. Прави впечатление огромната LED лента на Vision-X монтирана по почти цялата дължина на предната броня.

Интериора също е преобразен в матово сребърно за да подхожда на екстериора на проекта. Инсталирани са нови алуминиеви педали, волана е тапициран в естествена кожа, а панелите на вратите са претапицирани с помощта на фолио Chilewich. Аудио системата е изцяло подновена като са добавени няколко усилвателя и високоговорители с марката Focal.

 

Comments

Добави коментар