Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.09.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Mercedes ML с тунинг от Carlsson

Mercedes ML с  тунинг от Carlsson
Nasko Nikolov

В информационното пространство посветено на автомобилите все по-често можем да открием автомобили като Мерцедес в графата икономични. Тенденцията към намаляване разхода за гориво споходи дори и флагмана в SUV секцията на марката от Щутгарт. ML 350 BlueTEC 4MATIC притежава среден разход от 7л./100км. въпреки теглото си от 2175 кг.

Но на пук на еколозите все още съществуват клиенти, които не се интересуват от фактора разход. Те държат техният автомобил да бъде освен красив, но и бърз.

За такива като тях е и последното произведение на немската фирма за тунинг Carlsson. То се базира върху ML 350 и включва в себе си нова аеродинамика и силов тунинг.
Що се отнася до промените по интериора ще спестим място в публикацията и ще оставим на вас да решите за себеси от снимките по-долу. За информация – променена е цялата предница на SUV-a (сякаш не сте забелязали) чрез промяна на предната броня в която са вградени ново LED осветление, светлини за мъгла, характерното за Carlsson лого  и огромно количество неръждаема мрежа. Към промените по екстериора влизат и новите 22-инчови джанти.

Под предния капак нещата изглеждат по съвсем друг начин. 3.0-литровия V7 дизелов двигател е получил ново управление в лицето на C-tronic ECU. Това дава възможност на седмака да развие мощност от 310 конски сили. Това е повишение от 52 конски сили.

За овладяване на по-голямата мощност в помощ на водача идва и новото управление C-tronic на окачването. То може да свали Carlsson ML CD35 с 30 мм. За притежателите на iPhone се предлага и специализиран софтуер за управлението му.

mercedes-ml-carlsson-2

mercedes-ml-carlsson-1

 

Добави коментар