Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Opel Astra Sports Tourer от Steinmetz

Nasko Nikolov

Estate е наименованието на комби варианта на Opel Astra. Наречена още Sports Tourer модела идва за да задоволи търсенето на практични семейни автомобили. За всички онези бащи, които все още са млади по дух е новата тунинг програма за въпросния модел.

Пакета включва модификации по интериора и екстериора като неговата цел е да дооформи спортното излъчване на автомобила.

Външните промени включват нова предна броня, модифицирани решетки в черно, 19 инчови лети джанти ST10 Bi-Color с гуми 235/35 R19 (избора на гуми е между Continental и Michelin) добавки от полирана неръждаема стомана за дръжките на вратите и характерните за Steinmetz стикери.
Към пакета влиза още ново, 30мм по-ниско окачване, което е адаптирано към FlexRide системата на Astra Sports Tourer и нови накрайници за изпускателната система.

Интериора приема новите автостелки с логото на фирмата, алуминиеви декорации за праговете и дигитален уред показващ на коя скорост се намира автомобила.

Стойността на целият пакет е близо €3500 и като изключим стикерите за задната врата (€83) и напълно непотребния дигитален уред (€159)  е препоръчителен, ако искате да се откроявате от останалите семейни автомобили.

 

 

Добави коментар