Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne бодикит от Lumma

Porsche Cayenne бодикит от Lumma
Nasko Nikolov

Немската компания Lumma Design, специализирана в създаването на тунинг пакети за автомобили от премиум класата актуализира своята програма за спортният SUV Porsche Cayenne (второ поколение). Спортният джип е оборудван с ревизиран боди кит, нови модели джанти и няколко доработки в интериора. Частите, които съставляват най-новата версия на тунинг пакета могат да бъдат поръчвани в комплект или поотделно.

Новата визия на Cayenne II е всъщност подобрена версия на предложението на Lumma от 2011 година за разкрасяване на джипа от Щутгарт. Lumma CLR 558 GT-S включва нова, по-голяма предна броня. Тя притежава повече на брой и по-големи отвори за приток на студен въздух към двигателният отсек. В нея са вградени и новите LED дневни светлини. Към бодикита влизат също странични прагове, задна броня имитираща дифузьор и спойлер на тавана.

Стойката на CLR 558 GT-S е променена благодарение на спортните пружини и новите джанти в размер 10х22. Последните идват в комплект с гуми  295/30 R22 отпред и 335/25 R22 отзад. Освен многолъчевия модел (който е на показания на снимката) може да се избира измежду 7 комплекта с размери между 19 и 23 цола.

Що се отнася до интериора, от Lumma предлагат вмешателство чрез висококачествена естествена кожа, елементи от дърво или карбон, както и стелки с логото на тунинг фирмата.

По желание на клиента мощността на автомобила може да бъде увеличена чрез чип тунинг.

Добави коментар