Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Panamera Turbo Nighthawk

Porsche Panamera Turbo Nighthawk
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
6
Искаме го
7
6.8

Rating

С малко побутване оттук, оттам и специалистите от GSC са сътворили Panamera, която е различна от всички останали и в същото време не се откроява силно от тълпата.

Модифицирането на спортни автомобили си изисква специфичен подход. От една страна те вече притежават необходимата мощност и ровенето под капака е скъпа и тежка задача. От  друга страна може да се добавят няколко добре подбрани  аксесоара към външния вид, което да извади на бял свят съвсем нов автомобил. 

Такъв е и Nighthawk. Базиран на новата Porsche Panamera, Nighthawk е рожба на немската фирма за тунинг German Special Customs. Последното им предложение включва инсталирането на семпъл, но красив боди кит. Той се състои от нова добавка към предната броня, преден капак от карбон и отвори за вентилиране, странични прагове, променени решетки в калниците, модифициран дифузьор и нови накрайници на изпускателната система.

Цялата тази конфигурация е покрита с матово сива боя. В цветовата комбинация влизат и лакирания карбонов капак и черните джанти. Така оформена тъмната цветова схема напълно подхожда на строгата и стегната визия на луксозната лимузина.

И все пак за да напомни за родствената си връзка с расовите спортни автомобили под огромните джанти се прокрадват яркочервените спирачни апарати.

Няма информация за цената на Nighthawk GSC, но сме сигурни, че доста притежатели на Панамера, които желаят да разкрасят стилно автомобила си  ще посетят сайта им.

 

Добави коментар