Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.11.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi RS7 от PP-Performance

Audi RS7 от PP-Performance
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
5
Искаме го
8
6.8

Пъстър

Защо пък не? Лукс, бързина и адреналин. Кой е казал, че A7 е за возене? Определено RS7 от PP Performance е за каране. И кой не би искал да я пробва за едно кръгче...

Audi A7 – великолепна лимузина със спортен привкус и величествено излъчване. Още от самото пускане на пазара автомобила бързо намери своята ниша и запълни гаражите на бизнесмени със спортен дух и неостаряващо  желание за вдишване на бензинови пари. Естествено за тези които преобладава адреналина в химичния състав на кръвта им дойде и RS7 модела, който трябваше да задоволи търсенето на лукс и динамика. Но според базираната в Германия тунинг фирма PP-Performance оригиналните 560 конски сили не са достатъчни. Поради тази причина от тунинг фирмата са направили някоя и друга промяна и на бял свят излиза PP Performance RS7.

Тунингования автомобил и вече с мощност от 735 конски сили и 1008 Nm въртящ момент. Няма информация как точно са достигнали тези стойности, но от това което съобщават излиза, че просто са ревизирали 4-литровия TFSI агрегат. Спортната лимузина е получила и нов глас от Akrapovič, като новата генерация е с 8.1 кг. по-лека от оригиналната и е произведена изцяло от титан. Всичко това заедно с Quattro задвижването пренася нелеката лимузина от място до 400 метра за 10.6 секунди. Това я слага в една група с автомобили като Ferrari 488 GTB, Audi R8 V10 Plus, и Huracan на Lamborghini.

И за да се погрижат това “бижу” да не остане незабелязано на пътя тунерите са се обърнали към своите колеги от Cam Shaft. Те от своя страна са се “разписали” върху тунинг проекта опаковайки го във винил с цвят Sparkling Berry. Цвета всъщност преминава от кафяво към жълт и от златно към лилаво в зависимост от светлината.

И последни към списъка с промени се включва новия комплект 21 цолови джанти от Schmidt в модел Gambit.
Стойността на проекта възлиза на скромните 9589USD.

Етикети

Добави коментар