Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.02.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Range Rover Dorchester Edition от Kahn Design

Range Rover Dorchester Edition от Kahn Design
Nasko Nikolov

Британската фирма за тунинг Kahn Design показа първия си проект за 2012 година. Не е учудващ факта, че за базов автомобил е ползван Range Rover. Любовта им към родния производител на SUV-ове е неизчерпаема. Типично за момчетата от Kahn, модела 3.6TDV8 Vogue е получил промени, както във външния вид, така и в интериора.

Името на новия пакет е Dorchester Edition. Той се предлага, както за дизелови модели, така и за бензинови.

Относно външния вид, SUV-а е получил нови предна и задна броня, нови задни светлини, странични прагове и нова изпускателна система завършваща с два сдвоени накрайника. За допълване на новия облик на Range Rover-а са инсталирани 22-цолови алуминиеви джанти Kahn RS в матово сиво, който покриват боядисаните в ярко-червено спирачни апарати.

Типично за Kahn Design, интериора на автомобила може да бъде преправен чрез всевъзможни комбинации от светове и материали по желание на клиента. За показания на снимките модел са използвани нови алуминиеви педали, претапициран волан, тапицирани в светло кафява перфорирана кожа седалки, като предния ред вече са подгряващи. Списъка продължава с постелки с логото на Kahn Design, нови дръжки на вратите, нова озвучителна система и осветление под вратите.

При желание на клиента към пакета може да бъде включен и паркинг асистент с датчици в предната и задната броня. От Kahn Design допълват, че пакета им е подходящ, както за автомобили с ляв волан, така и за модели с десен.

Добави коментар