Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 22.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Range Rover Evoque от Hamann Motorsport

Range Rover Evoque  от Hamann Motorsport
Nasko Nikolov

Основно позната с работата си върху модели на марката BMW, фирмата за тунинг Hamann доработва и автомобили от други марки. В това число влизат и моделите на  Range Rover. Това се потвърждава от последната работа на немската фирма. Тунинг проекта им е базиран върху новия Range Rover Evoque.
Творението на Виктория Бекъм напуска гаражите на  Hamann-Motorsport с нова визия и леко повишена мощност.

Силите на тунерите са хвърлени основно към промяната на външния вид на иновативния SUV. С помощта на новия боди кит Hamann Evoque е по-широк с 70 милиметра на предната ос и 80 милиметра на задната. Това освобождава място за новите 22-цолови джанти, които се предлагат в различни цветови комбинации и модели по избор на клиента.
В боди кита влизат също нови предна и задна броня и по-голям спойлер на 3-тата врата.

За по-спортното излъчване помага и новото окачване, което снижава клиренса на автомобила с 30 милиметра. То би трябвало да помага и за по-доброто управление на модифицирания Evoque.

Що се отнася до двигателния отсек, то тук подобренията са по-скоро символични. За моделите с дизелови двигатели и мощност 150 или 190 конски сили увеличението е с 31 конски сили. При 2.0-литровия бензинов агрегат повишението е с 38 коня.

По желание на клиента интериора може да се сдобие с няколко допълнителни аксесоара като стелки и естествена кожа с декоративен шев.

Добави коментар