Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.09.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Range Rover Evoque Vesuvius Edition от Kahn Design

Range Rover Evoque Vesuvius Edition от Kahn Design
Nasko Nikolov

Вече свикнахме с факта, че момчетата от Kahn Design предлагат едни от най-добрите тунинг програми що се отнася до марката Range Rover. Ако не най-добрите, то поне ще се съгласите с нас, че имат най-голямо разнообразие от предложения.
Едно от тях е Vesuvius Edition, което преди време ни беше представено на базата на Range Rover Sport. Но ето че дойде момента тунинг фирмата да обърне подобаващо внимание и на по-малкия му брат – Evoque.

Още от самото си излизане на пазара модерният Evoque не е спирал да приема предложения от почти всички световноизвестни тунинг фирми.

Този път предложението е за пълна промяна. Тя идва от великолепния оранжев цвят Vesuvius от където идва и наименованието на проекта. 5-вратия SUV се откроява в трафика и определено ще събира любопитните погледи на минувачите. За това ще помагат и променената му визия. Тя е в резултат на променената предна броня, задния дифузьор и новите хриле в предните калници. Всички те са боядисани в матово сиво (pearl gray)

Vesuvius Evoque е получил и друга характерна черта от Kahn. Тя се изразява в 21-инчови джанти RSXF окомплектовани с нископрофилни гуми. Зад тях се крият боядисаните също в оранжево спирачни апарати.

В интериора, Vesuvius линията продължава в лицето на оранжевите циферблати на контролното табло и оранжевата кожа. по части от интериора. Останалата част е покрита от черна естествена кожа. Промените тук свършват с новия комплект алуминиеви педали.

Няма информация за подобрения под предния капак.

 

Comments

Добави коментар