Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 11.07.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Subaru BRZ Black Edition от Prova

Subaru BRZ Black Edition от Prova
Nasko Nikolov

Японската фирма за тунинг Prova в партньорство със Subaru показаха на тазгодишното автоизложение в Токио тяхното спортно купе Subaru BRZ. Наречено Subaru BRZ Black Edition, тривратото купе ще влезе в продажба пролетта тази година. Тунингования модел ще се предлага и извън Япония.

Основната част на Subaru BRZ Black Edition пакета е аеродинамичния бодикит. Той включва в себе си широк сплитер под предната броня, странични прагове, модифицирана задна броня с променен дифузьор и огромен спойлер върху задния капак. В средата на задната броня са интегрирани два кръгли накрайника на новата изпускателна система. Предния капак се е сдобил с два отвора за вентилиране. Към аеродинамичния пакет влизат и новите 19-инчови джанти от Enkei, които идват комплект с нископрофилни Michelin Pilot Super Sport. BRZ Black Edition е боядисан в перлено черно върху което са добавени декоративни ивици в  оранжево.

Оранжеви са и новите спирачни апарати, част от високопроизводителната спирачна система. Те са 6-бутални за предните и 4-бутални съответно за задните.

За довършването на агресивния вид на автомобила помага и новото спортно окачване.

Припомняме, че Subaru BRZ разполага с 200 конски сили, произведени от 2.0-литровия боксеров двигател.

 

Добави коментар