Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Lamborghini Aventador от Vorsteiner

Lamborghini Aventador-V LP-740
Nasko Nikolov

Стоя си тук до прозореца и се наслаждавам на прекрасното януарско слънце навън докато преглеждам световните тунинг новини. В същото време преосмислям снощния епизод на WestCoast Customs, който гледах по Discovery HD. И така неусетно стигам до момента, в който осъзнавам колко лесно им е на сегашните тунери. Никой вече не китва и намества криви пластмасови добавки ( колкото и качествени да са те с времето вътрешните сили показват силата си). Почти никой не отлива калъпи и не полага с часове ред смола, ред влакно. Няма опасност на сутринта в камерата да откриеш стечено или портокалено и да се наложи да заличаваш белите….Ето ви и един пресен пример Vorsteiner и техния Aventador.

Началото е ясно – вземат един страхотен сам по себе си автомобил и започваме да прилагат магията си. Суперавтомобила е получил няколко козметични доработки като модифицирана предна броня с нови елементи около отворите за свеж въздух направени от карбон. От въглеродни влакна е и предния сплитер, както и задното крило. И ако това ви се струва малко като елементи от скъпия все още материал, то нека насочим вниманието си към задните хриле и страничните прагове. За довършване на новата линия от Vorsteiner са добавили състезателна лента минаваща през цялата дължина на Aventador и нови джанти (20 цола отпред и 21 цола отзад)

И за да не остане непокрита новата, още по-спортна визия от Vorsteiner са решили да поровят и под задния капак. Ровенето е силно казано, защото реално компютъра на V12, 6.5 литров двигател е модифициран с помощта на лаптоп и софтуера на Hex Flash. В резултат на това LP-740 разполага с 740 конски сили.

Ето ти страхотен автомобил с малко нови параметри вкарани с лаптоп, половин квадрат фолио, няколко елемента от карбон и един комплект джанти. Остава само един два механика да ги сглобят на мястото им и воала.

Добави коментар