Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

VW Touareg R-Line с аеродинамичен кит от JE Design

VW Touareg R-Line с аеродинамичен кит от JE Design
Nasko Nikolov

VW Touareg бе първия опит на VW в SUV сегмента. Според някой успешен, според други не, факт е обаче, че проправи път на Cayenne и намери място в сърцата на много привърженици, както и в продуктовите листи на едни от най-известните тунинг фирми. Една от тях е германската JE Design, която е специализирана в тунинговането на автомобили от VAG групата и наскоро пусна поредната си тунинг програма базирана на VW Touareg Second Generation.

Акцента на програмата е върху визуалната част. Touareg-а е получил нов облик с който още по лесно бихте спечелили предимството в тесните улички. Новите раздути калници правят вседехода още по-страховит.

Пакета включва още, добавка към предната броня с вградени светлини за мъгла, изчистена решетка, модифицирана задна броня с дифузьор и два сдвоени накрайника.

JE Design Touareg стои върху 22-цолови джанти, които се предлагат в 3 варианта – Shadow Silver с полирано лице, матово черни и Graphite Silver в матово. Всеки един вариант може да бъде поръчан с комплект дистанционни фланци и окачване снижаващо автомобила към пътя с 35 мм.

В допълнение на екстериорния тунинг, JE Design предлага и чип тунинг, благодарение на който мощността на 4.2-литровия TDI V8 се покачва на 410 конски сили ( заводски 340 к.с), а времето за ускорението от място до 100км/ч с 0.4 секунди по-добро или изразено в цифри – 5.4 секунди. Максималната скорост също е снова стойност – 269 км/ч.

Добави коментар