Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

WRC Ford Transit

WRC Ford Transit
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
6
Уникалност
6.5
Искаме го
7.5
6.7

Бус "бегачка"

За съжаление WRC Ford Transit няма да бъде пуснат в серийно производство, дори и в лимитирана серия. Но от офиса на M-Sport заявяват, че при интерес могат да предложат подобен пакет на купувачите си.

Заглавието звучи доста силно като идея, но не се вълнувайте много – скоро няма да видим скоростен етап с товарни бусове. Всъщност за да стигнем до същността на тази публикация трябва да се върнем назад във времето и леко да се отклоним от тематиката на сайта. Ford са име което се чува често в сферата на Световния Рали Шампионат. Няма как да пренебрегнем техните резултати по калните и прашни трасета. Сами можете да погледнете как се движи настоящето им оръжие Ford Fiesta RS WRC.
Друг техен флагман е световноизвестния и всепризнат Ford Transit. Последния тази година празнува 50-годишния си юбилей. По този повод подразделенията на фирмата майка в лицето на Van Sport и M-Sport са създали специален Transit, който да притежава “динамичния вид” на рали автомобила.

Спортния бус е с бодикит, подобен на тези в рали шампионата включващ в себе си раздути калници, променени брони и спойлер на тавана. WRC Ford Transit стои на 18-цолови джанти на емблематичната за рали автомобилите фирма OZ. За перфектното запълване на калниците помага и спортното окачване от Eibach. За завършването на спортната визия помагат и двата сдвоени накрайника на новата изпускателна система.

В интериора на WRC Transit също има промени, които се свеждат до модифициран волан, тапицирани със син шев седалки и постелки с логото на M-Sport.

 

 

 

Добави коментар