Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Продава: Golf MK3 20 Jahre Turbo

Продава: Golf MK3 20 Jahre Turbo

Продава се VW Golf 3 GTI 20 Jahre, конверсиран в турбо. Мотора е измерен на дино стенд, който показа точно 300 конски сили. Трудно се изброява точно какво има по колата, защото са много неща, но най-общо: моторът е напълно ревизиран преди да стане турбо и е абсолютно сток, разреден е на 8.3, скоростната кутия също е сток, кара се само с Motul 20W60 естерна синтетика, всмукателния и изпускателния колектор са къстъм, дюзите са 440 куб., колата е с фабричния Digifant, настроен за работа с конкретния сетъп. Има и охлаждане на маслото. Съединителя е Закс Рейсинг за VR6 в перфектно състояние е.

Друго…спортно окачване (амортисьори и пружини) Koni Sport с реглаж на твърдост, полиуретан на носачите, стабилизиращата щанга, задния мост, мотора. Разпънки отпред и отзад и долу между носачите Wiechers. Вътре си е с дълбокото Recaro, салона е фабричен, има работещ климатроник и нормалните за юбилейките неща. Джантите са Team Dynamics 17×7.5 с перфектни гуми Nitto Neo Gen 205/40. Цялото осветление отпред e черна Hella, купувал съм си го ново. Тавана вътре е тапициран черен, заедно със всичко останало, което фабрично е бяло. Задните спирачки са сменени преди няколко месеца, а предните са супер. Колата има дребни забележки по боята, без удари и сгънато.

Колата се кара ежедневно без никакви проблеми. Зимата само й мятам зимните джанти с гуми и не я спирам. Това за всички, които си мислят, че това са капризни коли.
Приемам някакви смислени предложения за бартер с доплащане.
Цената е около 15 000 лв, като разбира се подлежи на някакви договорки, може нещо да се свали от колата и тн.

Телефон за връзка: 0888 660 969

източник

Добави коментар