Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Nissan

2010 Nissan GT-R от Liberty Walk

25.07.2018 |

Някога имали ли сте желание да подкарате онова ваше творение от компютърната игра. Този автомобил за който сте похарчили десетки часове и сте го нагласили по свой начин и желание. Е, вече може да го направите благодарение на базираната в … Още

2015 Nissan GT-R от Overdrive

19.04.2016 |

Кой казва, че в България не могат да се случват хубави неща в областта на автомобилният тунинг? Продължаваме да мислим, че нищо съществено и интересно не може да се случи тук и с нищо не могат да ни изненадат…. Нещата … Още

Vilner “вгради” дракон в Nissan GT-R

15.10.2012 |

Какво бихте направили, ако при вас дойде китаец, собственик на Nissan GT-R и ви помоли да го превърнете в нещо уникално? Панирате се? Има логика. Случката изглежда твърде невероятна, но вярвате ли или не абсолютно същото се е случило в офиса на Vilner.

Това, че стигаш до студиото на специалистите по интериорен тунинг е логично, но китаец в България, който иска да направи GT-R-a си по-различен е меко казано странно.

Още

Nissan GT-R “The Hulk” със световен рекорд от 351км/ч

25.03.2012 |

Тъкмо когато взехме да свикваме с мисълта, че Nissan GT-R от AMS Performance е най-добрия GT-R в света и нещата се промениха. И как да не им повярваме. Всички проекти, които изкараха напоследък, бяха от мощен по-мощен. Най-напред беше , после се родиха Alpha 10 и Alpha 12, а кулминацията дойде с Alpha Omega.

Още

Nissan GT-R Alpha 12 от AMS Performance

20.07.2011 |

Да ви предупредя: това е поредната публикация в този сайт, която възхвалява страхотният Nissan GT-R. Вече близо четири години спортното купе радва собствениците си и наказва автомобили с претенции за супер автомобили.

Вече ви разказах за тунинг проекта на AMS Performance именно върху  Nissan GT-R. 1000 конски сили събрани в кодовото име Alpha 10.

Този път специалистите от AMS Performance прилагат своя Alpha 12 пакет. Разказано в цифри това са близо 300 конски сили допълнително към Alpha 10. В крайна сметка Godzilla разполага с 1318 конски сили. Още

Nissan GT-R от AMS Performance

29.06.2011 | 3

Няма да излъжем, ако кажем, че Nissan GT-R се превърна в революция на автомобилния пазар. Тази кола пълна с емоции покори световния пазар и сърцата на автомобилните ентусиасти. Още със самото си раждане от Nissan заявиха, че колата е достатъчно добра, и че тунерите би следвало да стоят далече от нея. (Дори в гаранционните условия присъства клауза, че ако автомобила е модифициран допълнително гаранцията отпада)

Още