Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 11.07.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Брониран Mercedes S600 по руски

Брониран Mercedes S600 по руски
Nasko Nikolov

Знаете как е в Русия… Нищо не е нормално там, поне съдейки по тоновете клипчета заливащи ни ежедневно отвсякъде. Огромната страна преживява промени години наред което от своя страна ражда така наречените новобогаташи на килограм. В стремежа си да бъдат единствени и неповторими техните желания и идеи се превръщат в огромни провали. Но понякога благодарение на добра идея и качествено изпълнение се раждат шедьоври.

Един от тях можем да наречем последното творение на руската фирма за тунинг TopCar. В техните ръце е попаднал не кой да е, а бащата на всички Мерцедеси. Бронирания S600 получава своето внимание в гаражите на известната фирма.

И тъй като почти е невъзможно, а и неправилно да се месиш във външността на брониран автомобил всички сили и средства са насочени към интериора. А средства определено не са пестени. Всички хромирани елементи в автомобила са покрити с тънък филм истинско злато, което стои прекрасно в комбинация с висококачествената напа и крокодилска кожа използвани за тапициране на меките части от интериора. Освен цветово новите елементи се връзват в едно цяло благодарение на перфектно подбраните различни текстури.

Comments

Добави коментар