Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Panamera от TopCar

Porsche Panamera от TopCar
Nasko Nikolov

Базираната в Русия тунинг фирма TopCar представи най-новият си тунинг пакет базиран на Porsche Panamera. Неговото име е Stingray GTR и е достъпен за всички собственици на този модел автомобили на цена от 40 700 €. За тези, който искат допълнително да поглезят автомобила си се предлага и карбонов вариант на пакета на цена 47 150 €.

Това е поредният им пакет с това име, но този път той идва в два нюанса – бяло и синьо и никакво внимание към интериора. Последното е добра новина предвид нещата, които са сътворили по някои от салоните до сега. Освен, че аеродинамичният пакет е агресивен на вид, той е и доста скъп. Горепосочените цени не са крайни и не получавате всички елементи, които са показани на демо автомобила. Към тази цена не са включени например предният капак от карбон и отвори за вентилиране ( 5000 €), задният дифузьор от същата сплав – 2750 €.

Списъка продължава със задния спойлер – 3500 €, 4000 € за раздувките, 2500 € за страничните прагове…Сметнато грубо карбоновия пакет възлиза на 61 780 €. И докато обмисляте факта, че тази цена на фона цената на Panamera съм длъжен да спомена, че джантите от ADV.1 също не са включени. Ако пожелаете все пак да бъдете собственик на Porsche Panamera Stingray GTR и добавите към пакета и работа по двигателя и по интериора цената би станала немислима.

Добави коментар