Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 25.05.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Започна се!

Започна се!
Nasko Nikolov

Снимките на новият Голф, седма генерация все още циркулират в интернет пространството и коментари както положителни, така и отрицателни продължават да се пишат. Очакван от привърженици и противници той вече е факт. Както повечето очаквахме линиите му остават неразчупени, а приликата с предходната модификация традиционно остава огромна. Волфсбургската икона постави нови параметри в т.н Голф класа.

И докато някой вече се интересуват от цената му, а други отричат съществуването му, то трети вече кроят користни планове за преработката му.

Първа ABT Sportsline обяви своята програма за “седмицата”. Нейният аеродинамичен пакет включва нова предна престилка, решетка на предната броня, дифузьор за задната броня и сдвоени накрайници на изпускателната система. Естествено към добавките влизат и ново окачване, както и избор между няколко модела и размери джанти.

Под капака предложението е нов, оптимизиран софтуер. Мъника 1.2 TSI с оригиналните 84 конски сили получава “инжекция” от 20 конски сили, а 1.4-литровия TSI бензинов мотор добавя към актива си 25 допълнителни к.с, което прави общият им сбор – 163 к.с. Дизеловите агрегати не са пропуснати също. 1.6-литровия агрегат е с увеличена до 123 конски сили мощност, докато най-търсеният 2.0-литров TDI ще предлага 178 и 207 конски сили съответно за по-мощната версия.

Следващ на опашката да тунингова вашият Golf VII е Oettinger. Той предлага по-агресивна визия благодарение на боди кит включващ нова предна и задна броня,  декоративни странични прагове, спойлер над задното стъкло и заден дифузьор. Предната решетка е в стил GTi с червени елементи, а джантите са с 1-2 цола по-големи. Няма информация за предлаганите програми за повишаване на мощността, но от фирмата заявиха, че в началото на следващата година ще предлагат модифициране на 1.4-литровия до 250 конски сили.

Последен, но не на последно място естествено е придворния MTM. Те предлагат модифициране на предната броня, 20-цолови джанти и нова генерация. За съжаление това е единствената достъпна информация към момента за техните програми, но сме сигурни, че ще предложат достоен конкурент на гореизброените фирми.

Добави коментар