Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi S5 от ABT Sportsline

Audi S5 от ABT Sportsline
Nasko Nikolov

Когато става на въпрос за „наточени“ Аудита тунинг фирмата ABT е винаги насреща със своите тунинг пакети, които предлагат буквално за всички модели на немската марка. Това важи и за дизеловия Audi S5 от 2019 година. Той получава своето внимание и семпла, но в същото време забележима промяна както в екстериора, така и под предния капак.

 

Базовия дизелов агрегат разполага с 347 конски сили, които са напълно достатъчни да вмъкне автомобила в групата до 5 секунди за ускорение от 0 до 100 км/ч. 4.9 секунди е точното му време по каталог. с нищо повече от софтуерен тунинг ABT успяват да извадят от агрегата 384 конски сили и 60 Nm повече. Как се е отразило това на динамиката на автомобила и максималната му скорост не се знае тъй като от тунинг фирмата не дават информация.
Спортния дух на ABT Audi S5 се поддържа от  добавеното спортно окачване което може да се регулира между 15 и 40 мм и 20 инчови лети джанти. По желание на клиента към пакета могат да се добавят боядисани спирачни апарати и ролбари на предната и задната ос.

 

Конкретното предложение е изцяло в схемата черно върху черно, която си е класика и все още намира своите почитатели въпреки негативните му страни като трудна поддръжка и визуална загуба от размера на джантите.

 

 

 

Етикети

Добави коментар