Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

ABT Sportsline тунингова Volkswagen Golf R

ABT GOLF VII R
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
5
Искаме го
7.5
6.8

Golf R

При добро стечение на обстоятелствата този проект се очаква да стъпи на наша територия до 12-15 години и след 182 000 километра (реални, естествено!!!). Чакаме го на Горубляне.

Базираната в Германия ABT Sportsline е най-големият в света тунер на автомобили от групата на Volkswagen. Трудно е за вярване предвид фактите като присъствие във специализираните медии и на пътя. Това, че са най-голямата тунинг фирма е тяхно мнение и изобщо не мисля да го оспорвам. Но друга ми е мисълта: Как така не се научихте да ни представяте информацията както подобава пичове от ABT. Не може да работите по едни от най-разпространените автомобили в световен мащаб и да ги рекламирате с оскъдна информация и нискокачествен снимков материал. Можете сами да се убедите в това като погледнете някои от техните тунинг проекти, на които сме обърнали внимание на сайта ни. Но това си е техен проблем, все пак не сме до снимките само, интересуваме се и от техническите данни.

А те са 23% увеличение в мощността и 17% подобряване на външният вид. Спортният модел на седмото поколение Голф разполага с 370 конски сили благодарение на ABT Power New Generation. Благодарение на новото ECU, Golf R ускорява до 100 км/ч за 4.5 секунди (5.1 по заводски данни), а максималната му скорост е скочила на 265 км/ч.

Основен акцент на новата външност са новия комплект джанти ER-C, конкретния модел на които може да се избере от конфигуратора на сайта им. Модела в черно определено е по-подходящия, както се вижда и от снимките. Останалите елементи, които се предлагат от ABT Sportsline са брандирани с логото на тунера капачки за страничните огледала, лип спойлер за предната броня и дуфузьор за задната.

Относно интериора, тук избора е лесен благодарение на нищожните предложения. А именно: текстилни стелки с логото на ABT и модерните напоследък лого проектори.

Добави коментар