Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 09.05.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Startech обнови Range Rover Sport

Startech Range Rover Sport
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
6.5
Искаме го
8.5
7.7

Звезден RRS

Никога не можеш да сбъркаш с малки и стилни промени по външният вид на автомобила. Ако добавиш и 30 допълнителни конски сили рецептата за успех е изпълнена.

Въпреки че никой не може да отрече техническите преимущества на Range Rover Sport, не всеки приема неговата визия. Независимо, че порасна с няколко поколения пред очите ни и се доближи до голяма степен до модерната дизайнерска линия, силуета на луксозния SUV остана непроменен. Това естествено не се нрави на новобогаташите, които искат да покажат статус  притежавайки го и в същото време да се придържат към актуалния дизайн.

За тези, които отговарят на горепосочените критерии тунинг ателието Startech може би има решението на проблема. Техният нов боди кит предназначен за Range Rover Sport предлага много по-агресивен вид. Това се постига благодарение на стилно раздутите калници, под които вече могат да се поставят по-големи джанти и по-широки гуми. Освен това към боди кита се включват променени предна и задна броня, отвори в предните кланици и по-голям спойлер за петата врата.Последния за съжаление не заменя оригиналния, а е поставен над него. Това изглежда малко претрупано, но пък е всичко се прави по желание на клиента.

Тунинг проекта ще бъде показан на автоизложението в Женева следващия месец, след което ще бъде пуснат в продажба. Бъдещите клиенти ще могат да добавят и комплект джанти към сметката си, а за тези, които търсят адреналина от Startech могат да направят своята магия под капака. Така 3.0 литровия дизелов двигател ще предложи на шофьора 323 конски сили и ускорение от 6.9 секунди за спринта до 100 км/ч.

Добави коментар