Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

One Comment

Великобритания търси талант… в България

Великобритания търси талант… в България
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
9
Искаме го
8
8.2

Талантливо

Талантлива изработка от истински таланти за най-големия ( в Англия) талант. Да му мисли този на когото се падне да чисти "рошавата" алкантара.

Добре познатия и в България формат “Великобритания търси талант” тайно е провела кастинги на наша територия. Без да се шуми по въпроса екипа на предаването е предприело стъпки за намиране на най-добрия талант на наша територия. И тъй като категорията е една единствена – автомобилен интериор, то смятам, че кастинга е бил много кратък. Все пак на всички ни е ясно кой е победителя тук.

Сега сериозно. Цялата работа е че от реалити формата са решили допълнително да разкрасят голямата награда в шоуто. Приза – LR Range Rover Sport от 2009 година вече е претърпял една промяна в британското ателие Barugzai. Явно обаче екстериорния тунинг не е бил достатъчен и затова са се обърнали не към кой да е, а към родното ателие Vilner. Дни по-късно началото на поредния тунинг проект е дадено. Наречен Above and Beyond, проекта е втория по рода си от серията Vilner’s 20th Anniversary. Според Vilner това е “е един от най-екстензивно променените интериори правени от ателието
Основния мотив в интериора е филирана алкантара. Това е първия автомобил в който се използва подобна техника на изработка. Целта й е да предаде 3D ефекта в пространството. Иновационната материя може да бъде открита на рамките на въздуховодите, централната конзола, вратите, както и ивици на седалките и тавана. Останалата част от интериора е покрита със сериозно количество бяла и кафява естествена кожа съшити с конци в контрастиращ цвят. Интересен елемент са прошнурованите с плосък кожен шнур, който продължава идеята за 3D елементи и в същото време се явява доказателство за ръчната изработка на новия интериор. Soft Milk White и Chocolate Brown са двата основни нюанса на LR Sport.
Алкантара в класическата си форма и черен цвят е третия основен елемент. Тя е използвана за покриване на цялото табло на големия SUV. Вниманието към детайла се вижда и тук – дори страничните панели на арматурното табло, които остават скрити при затворени врати са покрити.

Традицията и тук е спазена: централното огледало също е тапицирано, а предпазните колани са в тематично кафяво. За брандиране на новия интериор са поставени няколко  метални печати, който получават най-специалните произведения на Studio Vilner, както и голяма табелка с името на фирмата с неоново синя подсветка.

Отвън намесата на Vilner е една единственна. 22 цоловите колела получават Gun Metal Grey матово сива боя само по вътрешната равнина. Така 6-спицовите джанти също са с подчертан 3D ефект.

Специален комплимент (и по традиция) собственичката на LR Range Rover Sport с мощност 272 конски сили получава изискана чанта в цветовете на интериора.

Range Rover Sport от Vilner

Range Rover Sport от Vilner

Range Rover Sport от Vilner

Range Rover Sport от Vilner

Comments

  1. Жестока работа 🙂 Имам бивш автомобил, който е правен при тях, скъпичко работят но интериора стана уникален.

Добави коментар