Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 22.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Wald Black Bison Rolls-Royce Dawn

Wald Black Bison Rolls-Royce Dawn
Nasko Nikolov

Както се казва в едноименния филм „We got a Black Bison Rolls-Royce Dawn. We got a Black Bison Rolls-Royce Dawn.“ (връзка) И докато при филма бяхме притаили дъх от началото до края, то тук спираме да дишаме още в началото. Wald International е много добре позната фирма в целия свят. Тя е един от най-сериозните и известни японски тунери на пазара. Факт е че без да се замисли посяга на всякакви автомобили от луксозните марки. Факт е също че почти няма модел на Rolls-Royce, който да не е попаднал в гаражите й и не би трябвало да се изненадваме, че там попада и Rolls-Royce Dawn. Изненадата може би идва от начина по който са решили да променят иначе сериозният кабриолет.

Няма начин някъде по света да не живее поне един младеж, който за някой от юбилеите си да не е получил един Rolls-Royce Dawn от родителите си за да затвърдят позициите му във висшето общество. Ами като се замислиш какъв по-добър подарък за роденият със златна лъжичка момък – хем е класика, хем и със свалящ се покрив. Естествено от тук нататък следват добре познатите ни последствия. Така де, на всички ни е ясно, че ще го подиграват в колежа или там където се подвизава в момента въпросния момък.
Ето точно този горепосочен младеж е търсеният от Wald клиент. Идеалният вариант, така да се каже. Срещу неопределена (от тунера) цена, строгият Royce се превръща в автомобил с младежки дух. Кабриолета се сдобива с нова предна броня, която напълно променя облика на Rolls-Royce Dawn. За да са в крак с модата са добавени LED дневни светлини (щото видиш ли той си няма вече едни прекрасни), които са вградени в два от многото нови отвори. Естествено новата спортна линия се подчертава от лип спойлер. Задната броня също е нова и ако не беше този дифузьор нямаше да бърчим чак толкова вежди. Интересно че багажника не е получил лип или не дай си боже крило. Свързващия елемент на новите брони са праговете. Те както вече се досещат са 3D и са меко казани „спортни“ За съжаление това което би трябвало да са отвори за охлаждане на задните спирачки не са.

Има все пак и добра новина. А тя е че японския тунер поне е подбрал добър комплект джанти (Duchatlet D41C) с размер 22 инча.

Добави коментар