Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.01.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Toyota GT86 с индонезийски тунинг

Toyota GT86 на BS Forged
Nasko Nikolov

Оценката

Уникалност
5
Красота
6.5
Искаме го
7
6.2

Билборд

Да ме извинява Bram, но е можело да се постарае още малко. Жълтата линия на джантите трябва да я има в интериора или обратното с червения шев. И карбона е малко повече на места, но важното е той да си я харесва.

Веднъж влезеш ли в сферата на автомобилният тунинг няма разминаване. Няма как да работиш в сервиз предлагащ подобен вид услуги и да не влезеш в играта. Не се е разминало и на Bram. Той е представител на Dynojet в Индонезия. Фирмата предлага комплексно обслужване, В техните представителства освен че можеш да повишиш мощността си можеш и да провериш точно с колко се е увеличила тя на дино стендовете им. И така Bram започва своята история в автомобилният бизнес преди няколко години от нулата за да стигне до началото на тази година. Сега собственика на представителството е собственик на Toyota GT86, която е претърпяла малко промени.

Както вече казах няма начин по цял ден да гледаш модифицирани автомобили и в един момент да не пожелаеш един за себе си. Тук обаче Bram е подходил малко по рационално към тунинговането на автомобила си, който явно е ежедневка. GT86 се откроява промени по екстериора където главно място заема новия комплект 19″ BC Forged джанти с жълт борд и черни среди. Зад тях блестят новите 340 мм. спирачни дискове с прилежащите им 6 бутални спирачни апарати. Новата стойка на автомобила е постигната благодарение на регулируемите койлоувъри на TEIN Streetflex. Спортният силует на Toyota GT86 е подчертан с инсталирането на бодикит от Wald International и задния спойлер от TRD, който също така повишава натиска върху задната ос при високи скорости. Всичко това заедно с тонираните фарове от Valenti и накрайниците на новата изпускателна система от Scorpion е довело до новата визия на GT86.

Под капака има два нови акцента. Това са разпънката от Summit и колектори от JDL, които чудесно предават гърления звук на 2.0-литровия боксеров двигател към изпускателната система.

Интериора също не е подминат, но тук промените са още по-символични. Няма информация за сумата дадена за този тунинг проект, но като погледна назад в публикацията и съм напълно наясно, че Bram е превърнал автомобила си в рекламен такъв.

Добави коментар