Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Магнетичен Mustang GT

Магнетичен Mustang GT
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
4.5
Искаме го
6.5
6.2

'Stang

Колкото и скучни да са джантите от вида "много спици" те са универсалното инструмент в оптичния тунинг. Почти няма автомобил, на който те да не приличат. Особено ако са в размер по-голям от 18 цола.

Въпреки всички критики, които поемат новите модели на Mustang той продължава да бъде мечтаната кола на млади и стари ентусиасти. Осъвременения му вид не допада на всеки, но техническите му данни компенсират с лекота и най-критичните оценки. И това дори не е най-важната причина да се сдобие човек с емблематичния “мускулест” автомобил. Като вземем предвид неговата история, факта че е един агресивно изглеждащ широк автомобил, няма как да пренебрегнем и цената му.
Модела V6 Fastback може да се закупи в САЩ за скромните 23 895 $ Само за сравнение към момента Toyota Corolla е на промоционална цена стартираща от 26 950 лв. Естествено това е “слабият” V6 и надали ще останете доволни, но затова си има Mustang GT, който ще успокои всяко желание за скорост и адреналин. Неговият 5.0 литров атмосферен V8 двигател с неговите 435 конски сили ще ви ускори от 0 до 100 км.ч за под 5 секунди.

Но както са казали старите хора ” Апетита идва с яденето” Има го този момент, в който не всички от хората покрай които минавате обръщат глави след автомобила ви. Но няма място за притеснение. Начина да се поправи това, и то по възможно най-бързи начин идва от HRE.Техните 2- цолови джанти модел  FF15 променят до голяма степен външността на мускулестия американец. Комбинацията с боядисано в Magnetic цвят купе показана на снимките е за препоръчване.

hre-mustang-gt-1 hre-mustang-gt-2 hre-mustang-gt-3
Етикети

Добави коментар