Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 08.03.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Cayenne 3.0 Diesel V6 от Kahn Design

Porsche Cayenne 3.0 Diesel V6 от Kahn Design
Nasko Nikolov

Оценката

Уникалност
6
Красота
7
Искаме го
7.5
6.8

Изискан

По-големи джанти, раздути калници и широки гуми в комплект с много добре измислен и изпълнен интериор. Иначе казано Porsche Cayenne V6 от Kahn Design.

Kahn Design – мина много време откакто не са се появявали на страниците на bgtuner.com. Всъщност сега правилното им наименование е A. Kahn Design, но за мен си остават без А-то (което всъщност идва от първото име на собственика – Afzal) Независимо как ще им викам. ето че отново са тук. Този път със съдействието на Porsche Cayenne 3.0 Diesel V6. Дизеловият спортен SUV е получил няколко нововъведения основно по външния си вид.

“Изискания джентълмен” се е сдобил с разширени арки на калниците, допълнителни спойлери на задната врата и LED дневни светлини.  Kahn Cayenne V6 естествено се е сдобил и с нов комплект джанти, което е традиция в английската фирма за тунинг. Избора им се е спрял на модела RS-XF, а размера им е 22 цола.

Промените продължават в интериора с искрящо червена естествена кожа за седалките и няколко допълнителни аксесоара от неръждаема стомана. Избора им, както и цвета на кожата е работа на бъдещите клиенти.

Няма информация за модификации по двигателя затова приемаме, че задвижването е поверено на оригиналния агрегат. 3.0-литровия V6 дизелов двигател развива 240 конски сили и достига 100 километровата граница за 7.6 секунди.

 

Добави коментар