Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Porsche Boxster S от Ultimate Auto

Porsche Boxster S от Ultimate Auto
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8.5
Уникалност
6.5
Искаме го
9
8

Пуканка

Бяло върху бяло е схема, която рядко се използва поради невзрачният й ефект. В град Орландо, щата Флорида обаче са съумели да накарат системата да работи за тях.

Не знам какво направиха с бялото. Преди години бялото като цвят изобщо не беше търсено. Някак си се превърна в стандартен цвят, който изобщо не се открояваше в тълпата. Е, вярно е че тогава бяха 3 цвята Жигули и 4 цвята Москвичи, но това е съвсем друга тема. От тогава бялото никога не ме е карало да се загледам по автомобил. До преди няколко години, когато в съседство се нанесе един прекрасен X5. Бавареца направо искреше ослепително на слънцето. Бяло като бяло, но определено ме караше да се обръщам.

И след още един снежно бял автомобил бих се обръщал, ако се нанесе наблизо, но уви няма да ме огрее. Става на въпрос за Porsche Boxster S доработен от американското тунинг ателие Ultimate Auto. Освеженият външен облик на кабриолета идва от новото, по-ниско окачване и 10-лъчовите джанти. Модела на Vellano е обут в нископрофилни гуми Michelin и се кипри със същото бяло в което е боядисано купето. Единствения контрастен щрих в цвят бордо е изпълнил всеки един лъч на джантите.

Този цвят от своя страна пък се връзва с новият цвят на интериора. Седалките, волана, корите на вратите и централната конзола на щутгартския роудстър са опаковани в естествена кожа.

За музикалното оформление на открития салон и на квартала ще се погрижи новата аудио система, която е визитна картичка за всички автомобили напуснали гаража на Ultimate Auto.

Добави коментар