Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 24.07.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Много пари за малко вкус – част 2

Много пари за малко вкус – част 2
Nasko Nikolov

Тунинг е последователност от действия обвързани с харченето в повечето случаи на немалка сума пари при които търсения краен резултат е открояващ се от масата автомобил.
За съжаление не всеки опит се харесва на други освен собственика. Дори и в каталозите на най-известните тунинг фирми могат да се намерят тунинг проекти с леко селски привкус. Следва част втора.

Exclusive Zeus Honda Insight

Вмъкването на думата “ексклузивен” (exclusive – изключителен от английски) в заглавието в повечето случай “гали” окото и предизвиква допълнително любопитство. В този случай не съм сигурен дали не се отнася за изключително малкия брой потенциални клиенти. Exclusive Zeus е аеродинамичен пакет, чиято цел е да подобри максимално аеродинамичните качества на японския хибриден автомобил. Естествено това се прави с цел понижаване разхода на гориво, което от своя страна не се връзва с идеята на тунинга като цяло.

 

Enco Big Bang Bentley

Всичко започва и свършва с предната решетка. Тя е напълно достатъчна да върне от вратата всеки един потенциален клиент. На вид евтината реплика на предна решетка от Bugatti не е никак достатъчна да заблудите съседите си, че бизнеса ви процъфтява. Напротив!

 

Hummer H3 GT

По принцип Hummer H3 е от тези автомобили, които не “носят” на тунинг. Самия модел е вече тунингована военна машина. Боята в стил Ford GT и напълно излишните добавки към калниците са допълнения, които огромния SUV не заслужават. Geiger получават жълт картон за това “нарушение”

 

West Coast Customs ‘Tron’ Audi R8

Тук виновен е прословутия филм. Той, сигурен съм влиза в една подобна класация, но в други интернет сайтове. В друг един случай Audi R8 цялото в хром и огромни джанти би било прекрасна гледка. Желанието обаче за препратка към бъдещето в лицето на LED светлини на неподходящи места доведе ‘Tron’ Audi R8 директно в тази класация. В крайна сметка автомобила наистина изглежда ослепяващо, но това не се дължи на хром ефекта.

 

JE Design Seat Leon

Наистина съжалявам, че един по принцип красив автомобил е получил такова отношение. Бодикита е в стил 90-те, а вратите тип “Ламбо” не помагат изобщо за подобряване на картинката. Огромния рекламен стикер на тунинг фирмата поне ще помогне на хората да се ориентират занапред.

 

Добави коментар