Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.10.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

JE Design доработи новият Volkswagen Touareg

JE Design доработи новият Volkswagen Touareg
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
5.5
Искаме го
8.5
7.2

R-Line Touareg

Дори и без пакета на JE Design, R-Line си е едно добро попълнение за всеки един гараж. Но пък от друга страна тези арки подплатени с чудесно изглеждащите 22 цолови джанти са един път.

Новият Volkswagen Touareg се предлага на нашият пазар под слогана Готов за всичко. Телевизионните реклами, които се въртят по основните български телевизии наблягат на това, че немският SUV се продава основно заради външния му вид. И това не е далеч от истината предвид това което предлага. Назад във времето когато Touareg се появи на бял свят много от специалистите бяха против това марката да изневерява на традициите и да се опитва да навлиза в нови ниши. 13 години по-късно той е все по-търсен и излиза напред във всевъзможни класации. За това говори и последният им фейслифт от края на миналата година, който се радва на интерес от клиенти и тунери.

Един от тях, естествено е придворния JE Design. Немската тунинг фирма предложи на пазара пакет за Touareg 7P R-Line. Върховия модел в производствената линия на модела се е сдобил с нов бодикит, повишена мощност и малко глезотии в интериора.

Още на пръв поглед се виждат промените по автомобила. Отпред решетката пред радиатора е загубила своята емблема и няколко от “ребрата” си. Под предната броня присъства модифицирана добавка с леко увеличен размер. Назад по линията на купето се виждат най-отчетливите за бодикита елементи – веждите на калниците. Въпреки, че е достатъчно широк Touareg R-Line, добавените раздувки се вписват идеално в новата му осанка. Още повече, че под тях се намират едни страхотни на вид 22-цолови джанти с нископрофилни гуми. За завършек на новия облик идват скромен спойлер на 5-тата врата и дифузьор в задната броня.

Естествено промените на свършват до тук (освен, ако клиента на пожелае). 4.8 литровия V8 TDI двигател е получил внимание, вследствие на което неговата мощност е с променени показатели. 410 конски сили се грижат за задвижването на JE Design Volkswagen Touareg. Добавените 70 конски сили са достатъчни да се намали времето за достигане на 100км/ч. от място с 0.4 секунди (5.4 секунди).

И накрая за тези на които не им е достатъчно присъствието на логото на компанията буквално на всеки ъгъл от фирмата предлагат алуминиеви табели за праговете със синя подсветка на надписа JE Design. А ако все пак са останали пари то може да се добавят и електронно регулируемо окачване, дистанционни фланци за джантите и правоъгълни накрайници на изпускателната система.

 

Етикети

Добави коментар