Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Най-скъпaтa поставка за понички

Най-скъпaтa поставка за понички
Nasko Nikolov

Какво ще кажете за поставка за понички, която ускорява от 0 до 100 км/ч за 3.3 секунди и е произведена в ограничена серия от 4 038 бройки в целия свят. Цената на въпросната „поставка“ варира между $110 000 и $557 000… Да, говорим за великолепния Ford GT и да, снимката е реална.

Направена е в началото на декември месец миналата година на събитие наречено Coffee & Cars. Идеята на събитието е всяка първа събота на месеца да се събират поклонници и любители на автомобила на по кафенце. Сцената е свободна за всеки притежател на специален автомобил да го изложи пред многобройната публика.

Историята започва с преместването на създателя от Los Angeles в Houston, където се оказва, че липсват такива автомобилни сбирки. На първата организирана от него Coffee & Cars сбирка се събират скромните 10-на автомобила от клубовете на Ferarri и Lamborghini, както и няколко класически модела. В наши дни събитието събира над 400 автомобила и многобройни ентусиасти от всички възрасти.

Изискванията за участниците са прости:

Паркирайте „уникалния“ си автомобил, не вдигайте излишен шум, не оставяйте следи от гуми по асфалта, уважавайте другите участници и се наслаждавайте на събитието.

Изискванията към зрителите – освободете си времето между 08.00 и 10.00 в първата събота на месеца и заредете батерията на фотоапарата си! Заслужава си

 

Cars and Coffee December

Добави коментар