Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

SEMA 2013 – момичетата

Момичетата на SEMA 2013
Nasko Nikolov

Нека ви разкажа как протича автоизложението SEMA  в Лас Вегас. Не от гледна точка на посетител, а на такъв, който вече няколко години подред го следи медийно. Всичко започва 3-4 седмици по-рано. По нетърпеливите започват да изсипват снимкови материали (оскъдни) и добре подготвени пресрелийзи. Няколко дена по-късно или около една седмица преди началото всеки един автомобилен сайт, списание и предаване е залято с информация кой и с какво ще участва на изложението. Почти всички участници пускат рендъри и/или не повече от една, две снимки придружени с информация, която в никакъв случай не е изчерпателна, а напротив – оставя читателя в недоумение и желание да се запознае сам и на място.

И така докато дойде денят на откриването. От тук нататък през следващите 3-4 дена навсякъде в интернет, а и не само там се бълват новини, снимки и коментари. Едни от най-известните аутоспотъри (или както там им казват на български на тези, които тичат по кръстовищата и снимат видео клипове на спортни и екзотични автомобили) са там и произвеждат огромен брой филмчета за YouTube. Започват да се появяват и първите сериозни интервюта и телевизионни предавания. Могат да се намерят снимки с високо качество, а информацията за изложените автомобили е много по-изчерпателна.

Към края вече всяко едно кътче на залите е запечатано в снимки и видеоматериали. Изложителите вече броят парите и пресмятат сроковете за изпълнение на капарираните поръчки. В интернет се появяват първите добре монтирани клипчета, а новините за автомобилните премиери намаляват осезаемо.

Тук някъде се появяват и първите галерии със снимки на хостесите от автоизложението. И може би с това се слага края на едно от най-известните автоизложения в целия свят.

Редно е и ние да сложим края с една голяма колекция от красиви снимки.За по-любопитните искаме да потвърдим информацията, че някъде из тези снимки има и автомобили. Търсете ги.

Добави коментар