Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 23.09.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

“Настъпан” Ford F-150

Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
4.5
Искаме го
8.5
7

Американска му работа

И докато чакаме с нетърпение F-150 модел 2021г продължаваме да се наслаждаваме на добри изпълнения с основа настоящия модел. Нищо че е неестествено да е толкова нисък смятам, че определено му прилича.

Ford F-150 е един от най-продаваните пикапи в Америка. Благодарение на това предложенията за тунинговане на модела са хиляди. И докато повечето от тях са насочени към подобряване на офроуд възможностите, увеличаване на габаритите му и мощността, както и подобряване на товарните му възможности то някои са се ориентирали към визията и аеродинамиката. Не че тук можем да говорим изобщо за добро въздушно съпротивление. Най-вероятно характеристиките ще са сходни на тези на двукрил хладилник. Но що се отнася до визията, то тук има какво да се покаже.

Избора на Vossen се е спрял на SuperCrew модела. Масивното му тяло е свалено към земята с осезаеми параметри. Облика на пикапа е съвсем нов и сякаш няма нищо общо с първородния образ на високия американски “трудовак”. Арките на калниците са на завидно дори и за двуврати купета разстояние. А под тях именно се крие основния щрих в тунингования пикап. Ковани джанти, боядисани в сребърно и с огромния размер от 24 инча запълват изцяло иначе огромното разстояние от асфалта до калника. HF6-3 е конкретното наименование на модела и може да се закупи в размери 20 и 22 цола. Избора на цветове е огромен, а цените започват от $599 на парче.
Въпреки, че няма конкретна информация за това дали са използвани въздушно окачване или статично от Vossen заявяват, че работоспособността на техния F-150 остава непроменена. …Сякаш собственика ще тръгне да вози работното си скеле с него.

Етикети

Добави коментар