Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi A6/RS6 Avant от Prior Design

Audi A6/RS6 Avant от Prior Design
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8
Уникалност
5.5
Искаме го
9
7.5

Жаба!

Като изключим огромния брой стикери на фирмата модифицирала автомобила всичко останало е точно по мярка и на място. Радко се получава добър краен резултат при широките боди китове, но ето че от Prior Design са се справили чудесно.

И като заговорихме за комбита да продължим в същия дух. Марката е същата, а модела е “баткото” или иначе казано Audi A6 Avant. Настоящия модел (C7) е на повече от 5 години, но тунинг специалистите продължават да намират начини да го “дооправят”. Prior Design е една от многото, която представи своя пакет за моделите от Инголщат.

Тунинг специалистите на практика са модифицирали целия екстериор. Преправени са предната и задна броня, добавени са странични прагове, раздувки на калниците и нов спойлер на багажника. Веднъж инсталиран агресивния боди кит увеличава широчината на А6-цата с осем сантиметра отпред и 10 сантиметра отзад.

Автомобила е получил комплект 21 цолови джанти с десет спицов дизайн и голям офсет. Модела им е VPS-310, а производителят им естествено е Vossen. Тунинг пакета се допълва от регулируемо окачване на KW, който пренася визуалното възприятие на автомобила на съвсем друго ниво. Визуалните промени се предлагат и за двата модела – А6 и RS6

Prior Design предлага също и два перформънс пакета за двигателя. Един за 3.0 литровия TDI и един за могъщия 4.0 литров TFSI V8 привилегия на RS6 модела. Веднъж приложени на 6 цилиндровия дизелов агрегат същия може да достави 98 допълнителни конски сили. Така общия им резултат става 411 к.с. При спортния RS6 допълнението е от 110 конски сили, а общата мощност с която масивния V8 разполага е 670 конски сили.

 

Етикети

Добави коментар