Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 01.04.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Немското Subaru Impreza WRX

Немското Subaru Impreza WRX
Nasko Nikolov

ОК, съгласни сме, че по една или друга причина може да ви се наложи да управлявате автомобил, който не е точно по вкуса ви. Подлъгани от външният вид или пък от прехвалени техническите данни в каталозите или интернет. Или може би бленуваният в детството автомобил да се окаже горчиво хапче за вас.

Добрата новина, е че винаги може да поправите грешката си. Вариантите са много и повечето от тях лесно достъпни. Най-лесният от тях си остава подмяната на самия автомобил с нов, какъвто ви харесва.

Но какво можем да направим когато харесваме повече от един модел автомобили и искаме да притежаваме всичките? Отговора е лесен – сглобяваме си един автомобил от всички тях.

Питате се дали е възможно? Възможно е и дори е сътворено.

Собственика на 1993г. Impreza WRX от Великобритания в един момент решава, че не е достатъчна за него и променя изцяло визията му като добавя предница от Ауди А4 (B7). Това включва предна броня, решетка със замаскирана емблема, преден капак и калници.

Тунинговането не спира до тук. Задницата на Subaru-то е подменена с такава от BMW 5-серия, а задното стъкло е получило… чистачка.

На първо четене би следвало да очакваме Квазимодо да излезе на сцената, но прави впечатление високото качество в работата по външният вид. Трите модела са приляти неусетно в  едно, а раздутите калници покриват плътно големия размер на джантите в черно.

Вижда ви се много работа? Няма проблем, автомобила се продава в eBay.co.uk

Етикети

Добави коментар