Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.10.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Wimmer RS Mercedes C63 AMG

Wimmer RS Mercedes C63 AMG
Nasko Nikolov

Жълтия цвят в автомобилната индустрия създава две основни асоциации – таксиметров автомобил или спортен такъв. Естествено лесно се отсява правилната. Според броя на вратите и формата на купето за отрицателно време дори и незапознатите с материята могат да преценят коя кола е спортна и коя не.

Ето тук идва въпроса как би било прието едно комби в ярко жълто… и 615 конски сили под капака.

Такова е най-новото произведение на немската фирма за тунинг Wimmer RS. С визия на таксиметров автомобил и сърце и възможности на спортен такъв тунинг проекта им е базиран върху Mercedes C63 AMG. Оригинално той идва с атмосферен 6.2-литров V8 двигател и мощност от 457 коня.

Модификациите по агрегата са много на брой, малка част от които включват спортни валове, чип тунинг нова генерация, нови цилиндрови глави и други. Резултата е ясен – 615 конски сили на задните колела, което го нарежда на по-предни позиции пред автомобили като Ferrari 458 Italia и Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera.

За задържането на тази мощност върху пътя се грижи новото окачване от KW и 19-цоловите джанти BBS. Окомплектовани с високоскоростни гуми Dunlop, джантите боядисани в черно са монтирани върху фланци изработени от KW automotive разширяващи следата на Wimmer RS Mercedes C63 AMG  с няколко милиметра.

Към новопридобитите екстри влиза и диференциал с ограничено приплъзване от Drexler.

Comments

  1. Ronaldmuh

    see tiktok more to get tik tok generator
    https://tiktoklikesfans.zyrosite.com/
    KW:
    TIKTOK Hack Version AUGUST 2020

Добави коментар