Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 18.09.2019

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Chrysler 300C VIP Style от японското тунинг ателие Aimgain

Aimgain Chrysler 300C VIP Style
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
8.5
Уникалност
6.5
Искаме го
7.5
7.5

vip.exe

Американски псевдо-мускулест автомобил попаднал в гаража на японски тунинг "нинджи"... Въпреки взаимоизключващите се съставки можем да признаем, че резултата е впечатляващ.

Знаем ги американците – верни на родното автомобилно производство до гроб. До толкова са пристрастени към своите американски автомобили, че не е никак странно, когато се появят снимките на поредния проект, който е базиран на автомобил от 49, 62 или някоя подобна, която за нас е част от учебника по история. Вносните коли са повод за подигравки и в повечето случаи статус на не толкова заможни собственици.

Надали обаче за замислят, че и в страната на изгряващото слънце са същите националисти. Много рядко може да се види американски автомобил, а още по-рядко да се появи такъв на тунинг събитие. Но както добре знаем всяко правило си има изключение и тук то се отнася за Chrysler 300C. Това е единственият “вносен” модел, който може да получи бодикит от тунинг студиото Aimgain. То естествено се занимава с “местния” VIP Style тунинг и може да се похвали с много красиви проекти.

Бодикита, който от тунинг студиото наричат спортно елегантен предлага нова предна броня, странични прагове, дефлектор на задното стъкло, лип спойлер на задния капак и добавка към задната броня. Автомобила е качен върху нов комплект хромирани джанти и въздушно окачване. Благодарение на него автомобила може буквално да легне на декоративните си прагове.

В интериора, както и под предния капак всичко остава непокътнато. Това не е лоша новина, особено ако за база се вземе SRT8 модела, който заводски предлага 470 конски сили. Що се отнася до интериора някак неестествено стои единствено десния волан на американския автомобил.

Етикети

Добави коментар