Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 25.05.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Volkswagen Golf VI R от Alpha-N Performance

Volkswagen Golf VI R от Alpha-N Performance
Nasko Nikolov

Оценката

Красота
7.5
Уникалност
6
Искаме го
8.5
7.3

Голф Шестица

Цветовото съчетание между купето и джантите ни стига за да го поискаме. Допълнителните 60 конски сили ни убеждават, че не сме сбъркали в избора си.

Великолепният и неостаряващ Голф дори за миг не слиза от тунинг сцената. Освен, че го има по много и навсякъде по света той е и лесна основа за всякакви видове тунинг програми. Естествено става на въпрос за семплата му визия, която е подходяща за всевъзможни естетически изменения. Огромното разнообразие от вграждани агрегати пък го прави подходящ и за тези, които желаят да извадят няколко десетки допълнителни конски сили.

Alpha N Performance предлага пакет за шестата генерация на Golf и по-специфично за модела R. Зад еднобуквеното съкращение стои най-върховното изпълнение на модела. За него момчетата от немската фирма предлагат по-ниско окачване от Öhlins, което в комплект с леките OZ Racing Ultraleggera HLT 20-цолови джанти и нископрофилните 235/30 R20 придават съвсем нова визия на автомобила. Други промени включени в пакета са изпускателна система от неръждаема стомана, спортен въздушен филтър и чип тунинг от EVOX

В резултат на тези промени 2.0-литровия двигател на Volkswagen Golf VI R изкарва 330 конски сили, което е увеличение от стандартния модел с 60 конски сили. Тази мощност се изпраща към четирите колела чрез DSG скоростна кутия. Резултата в теста от място до 100 км/ч е по-добър от стандартните за модела 5.5 секунди.

Добави коментар