Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 27.09.2020

Scroll to top

Начало

One Comment

Audi A3 Nod32 от Vilner

Audi A3 Nod32 от Vilner
Nasko Nikolov

Една от най-известните фирми в областта на IT сигурността  ESET се обърна към родното студио за тунинг Vilner за изготвянето на рекламен автомобил за предстоящата Software World Conference. За базов автомобил на начинанието двете фирми се спират на Audi A3 от първата генерация. Тунинг проекта отнема два месеца на момчетата от Vilner, но крайния резултат отново е впечатляващ.

Автомобила е боядисан в корпоративните цветове на фирмата известна по целия свят с продукта си за антивирусна защита Nod32. Към промените по външния вид влизат и новите тунинг фарове, изчистена предна решетка, кристални стопове и заден спойлер. Audi A3 Nod32 е стъпил върху нов комплект многоспицови, 17-цолови джанти от MAK.

И този път родните тунери не  са изневерили на стила си и са преобразили изцяло интериора на автомобила. И тук присъстват характерните за софтуерната фирма от Словакия цветове. Те могат да бъдат открити по вратите, таблото и седалките. Целия интериор е покрит с висококачествена напа и алкантара в черно. Волана също е претапициран, а зад него може да бъде видяно промененото табло.

2/3 от тавана е зает от “робота” на ESET, а в централната конзола може да бъде открит вградения Samsung Android Galaxy таблет, който естествено е защитен от Nod32.

Comments

Добави коментар