Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 21.05.2022

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi A6 3.0 BiTD от MTM

Audi A6 3.0 BiTD  от MTM

Сърдете се, ако искате, но най-отговорно (от мое име) мога да кажа, че Ауди правят едни от най-страхотните автомобили. Назад във времето от епохата на „яйцето“, „80-сятката“ или просто „B4“ до ден днешен четирите кръга ни изненадват с все по-хубави автомобили. Естествено на върха на класацията стоят комби версиите им или така наречените Avant. Техните линии винаги са привличали клиенти на своя страна дори и от сегмента на седаните.

Avant моделите са любими и на някой фирми за тунинг. Въпреки, че в повечето случаи те са обречени да превозват детски колички, няколко деца и поне един домашен любимец, същите все пак намират място в прайслистите на повечето тунери.

А когато става на въпрос за Audi A6 3.0 BiTD, то няма спор, че той заслужава своето внимание от страна на специалистите. Тяхната роля се заема от момчетата от германската фирма за тунинг MTM. Те се заемат с нелеката задача да увеличат вече не малката мощност и да подобрят техническите характеристики в спирането на огромната маса от близо два тона.

Мощният 313 конски сили дизелов V6 агрегат получава две версии фирмен софтуер. При първата мощността се увеличава на 365 конски сили, а за търсачите на силни усещания срещу същата сума от €1800 могат да „обяздят“ 381 коня.

380х34 мм с 8 бутални спирачни апарати Brembo или 405×36 мм дискове с 6 бутални спирачни апарати са двете предложения на MTM за обуздаване на новата мощност.

Следващото в прайслиста е модифициране на въздушното окачване. Модул наречен F-Cantronic с цена от €1740 дава възможност на водача да сваля височината на купето с 25мм отпред и 20 милиметра на задния мост.

Естетите също не са забравени. За тях остава избора между 3 размера джанти (18, 19 и 20-цола) и цени от €1729 до €5228. Очаква се и в най-скоро време към списъка да бъдат добавени и нови накрайници за ауспуховата система.

 

Добави коментар