Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 20.09.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi A7 от B&B Automobiltechnik

Audi A7 от B&B Automobiltechnik
Nasko Nikolov

Още от появата си през 2010 година Audi A7 остана далеч от полезрението на тунинг фирмите. Много малко от тях се пробваха върху луксозната лимузина, което според нас е несправедливо спрямо близо 5 метра дългия хечбек. За наша радост насреща са момчетата от немската фирма за тунинг – B&B.

Тунинг програмата е предназначена за модела с 3.0-литровия V6 TFSI и се предлага в 3 фази.

Първата, естествено е с най-леките промени. Тя осигурява 380 конски сили, което всъщност е 80 конски сили повече от заводската мощност на 6-цилиндровия двигател. Втората фаза на силовия пакет, която идва с инсталирането на спортен въздушен филтър и по-голям интеркулер което осигурява 408 конски сили.

425 конски сили е резултата от третата фаза, предназначена за истинските фенове на мощността. Тя добавя нова изпускателна система, изработена от неръждаема стомана.

Към тунинг програмата се включват и промени по екстериора на автомобила. Те приключват с нови “хриле” на предните калници спомагащи за отвеждането на горещия въздух от двигателя и нови джанти с размери от 19 до 21-цола, зад които се крият червените спирачни апарати от новата спирачна система. За промяната на външния вид помага и новото спортно окачване, което приближава автомобила към пътя с 30мм.

За любителите на дизелови агрегати предложението от B&B е за модела с 3.0 TDI V6 и предоставя на водача мощност за управление от 325 конски сили.

 

Добави коментар