Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 29.10.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Audi RS6 от студио Vilner

Audi RS6 от студио Vilner
Nasko Nikolov

Оценката

Уникалност
9.5
Красота
8
Искаме го
8.5
8.7

Отровно зелено

Страхотна работа на момчетата от Vilner. Зеленият нюанс в интериора го прави още по-нестандартен и уникален.

Родните експерти от тунинг студиото Vilner не спират да ни радват с уникалните си дизайнерски творения с всеки нов тунинг проект. Този път Vilner реши да ни изненада и предизвика сетивата ни с работата си върху Audi RS6. Универсалният автомобил съчетал в себе си спортен дух и лукс е с трансформирани интериор и екстериор което го превръща в събитие на пътя. Благодарение на новото си лице всеки минувач би му обърнал подобаващо влияние.

Още при пръв поглед Vilner Audi RS6 веднага хваща окото благодарение на цветовата си схема. Тя е постигната чрез комбинация от отровно-зелен матов цвят и огледално черен. Алуминиевите джанти също са боядисани в цвят “пиано лак”, а по краищата е очертана тънка зелена линия, което допълва общата цветова тема на автомобила. Към екстериорните промени се включват новата радиаторна решетка и дифузьора изработени от карбон, които ще помагат за подобряване на аеродинамичните свойства.

Но за да оценим титаничната работа на майсторите от Vilner трябва естествено да погледнем вътре в купето. Целият таван, панелите на вратите, волана и скоростният лост нежно са увити в алкантара. Това несъмнено ще допринесе за комфортна връзка между шофьора и автомобила. Седалките от своя страна са облицовани в черна напа кожа, а зелени двойни шевове ги раздират на нови, несиметрични форми. В типичен за Vilner стил не са пропуснати и коланите. Те също са заменени със зелени такива, ефективно контрастиращи с останалата част от интериора.

Решението на тунинг специалистите да не бъркат под капака не ни изненадва. Все пак RS6 разполага с базовия десет цилиндров V-двигател, развиващ 580 конски сили и въртящ момент от 650 Nm. Така комбито може да ускори от нула до 100 км/ч. само за 4.5 секунди и да развие максимална скорост от 280 км/ч.

Добави коментар