Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 30.11.2021

Scroll to top

Начало

One Comment

Bentley Continental GTC от Office K

Nasko Nikolov

Bentley Continental GT кабриолет е автомобил, който дори и току що изваден от автосалона би събрал погледите на повечето пешеходци по тротоара. За тези, които това не е достатъчно насреща идват тунинг фирмите, като Mansory, Wald International, Arden и други, които предлагат тунинг програми и аксесоари за него. А какво ще кажете за тунинг по японски?

Предложението идва от базираната в Токио Office K. Тя представи пред широката публика тяхното предложение за Bentley Continental GTC. Автомобила е получил пълен аеродинамичен боди кит от Mansory. Той включва нови предна и задна броня, странични прагове, лип спойлер и модифициран преден капак изработен изцяло от карбон. Луксозният кабриолет е получил и нов глас благодарениe на новата изпускателна система предоставена също от Mansory. Освен за звука тя помага и за промяната на облика на автомобила чрез двата сдвоени трапецовидни накрайника вградени в задната броня. Джантите са заменени с 5-лъчев модел на Savini и се предлагат в комплект с нископрофилни гуми.

Интериора също не е подминат и е получил третиране с кожа и карбон в същата синьо-черна цветова схема в каквато е и купето.

Comments

Добави коментар