Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 04.04.2020

Scroll to top

Начало

Няма коментари

BMW M3 Кабриолет от DSLC Performance

BMW M3  Кабриолет от DSLC Performance
Nasko Nikolov

Испанското тунинг ателие Dub Style Luxury Cars Performance или накратко DSLC Performance завършиха работата си върху нов тунинг пакет предназначен за спортния кабриолет BMW M3 или по-конкретно E46 модела. Тунерите предлагат технически и козметични подобрения благодарение на които автомобила ще се движи и изглежда много по ефектно. Промяната на кабриолета е комплексна и включва работа както по екстериора, така и по интериора.

Момчетата от Барселона са обърнали особено внимание на редовия шест цилиндров 3,2- литров атмосферен двигател произвеждащ 343 конски сили. За да постигнат резултат от 592 конски сили тунерите са добавили механичен компресор Active Autowerks Stage 2, модифицирана система за впръскване Active Autowerks, система за всмукване на K&N, маховик AP Racing и още няколко благини. В крайна сметка от фирмата производител не споменават техническите характеристики на новият агрегат, но със сигурност те ще са по-добри от заводските, които показват ускорение от място до 100 км/ч за 5.5 секунди и максимална скорост – 250 км/ч.

За да подчертаят ефекта на по-голямата мощност от тунинг студиото DSLC Performance са се потрудили и върху външният вид на открития баварец. Инсталирани са вентилирани калници от CA Performance и преден капак на Vorsteiner с множество отвори. Кабриолета е боядисан в искрящо бяло, на фона на което се открояват черните елементи като дифузьора, оптиката на фаровете, страничните огледала и хрилете на калниците. Допълнение към стила придават и затъмнените прозорци.

Окачването е от ASD и е напълно регулируемо. Спирачната система е изградена от 365 мм дискове и жълти 6-бутални спирачни апарати Galfer EVO R. Спортното купе се вози върху червени многолъчеви джанти Rotiform BLQ SuperConcave в размери 20х9.5 отпред и 20х11 отзад. За контакта с пътя отговарят високоскоростните гуми Michelin PS2 с размери 240/ 30 за предните и 285/ 25 за задните.

Салона на DSLC Performance BMW M3 e тапициран с естествена кожа Dakota, а на няколко места в него могат да бъдат открити подменени елементи с такива направени от карбон. За доброто настроение на шофьора и пасажерите ще се погрижи мощната озвучителна система на Alpine

Добави коментар