Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 10.12.2022

Scroll to top

Начало

5 Comments

BMW X2 от Dahler Design & Technik

BMW X2 от Dahler Design & Technik
Nasko Nikolov

BMW X2, компактния по-голям брат на X1 е на едва няколко месеца, но вече е в полезрението на тунерите по цял свят. Симпатичния кросоувър дори успя вече да се сдобие със собствена тунинг версия благодарение на тунерите от швейцарското студио Dahler Design.

Пакета наречен Competition Line е подходящ за моделите 118i, 120i, 18d, и 20d. След чипосването те се сдобиват с нова мощност съответно 158, 223, 174, и 220 конски сили. По желание на клиента може да се добави нова изпускателна система, която според фирмата производител предлага толкова много опции за избор, че би отговорила на всяко изискване за звук.
За агресивна визия Dahler  BMW X2 може да се оборудва с комплект спортни пружини или цяло окачване регулируемо по височина и твърдост. Каросерията е получила няколко подобрени визуално елемента като най-набиващото се на окото са джантите. От Dahler предлагат два комплекта – 20 и 21 цола и няколко избора на цвят.

Цената на това удоволствие не е уточнена от фирмата, но предвид множеството опции които предлага би трябвало да е в голям диапазон което от своя страна би било удобно за голяма част от собствениците на BMW X2

 

 

Comments

Добави коментар