Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

BGTUNER | 09.05.2021

Scroll to top

Начало

Няма коментари

Carlsson тунингова новата S-class

Carlsson  тунингова новата S-class
Nasko Nikolov

Още с появата на новата S-класа се очакваше повишен интерес към нея из цяла Европа. Все пак неслучайно именно този модел е обявен за най-добрия модел Мерцедес изобщо. Веднага заваляха и предложенията от знайни и незнайни фирми с ценова листа, коя от коя по-скъпа и богата. Естествено няма как да подминем предложението на придворният тунинг майстор Carlsson. Тяхната програма обхваща цялата гама на модела чак до S63 AMG модела.

Стартирайки от силовия тунинг от централата на германския тунер обещават да увеличат мощността на 4.7-литровия V8 двигател на вашия S500 до 610 конски сили и подобаващ въртящ момент от 900Nm. Доста добро предложение, но все пак черешката на тортата си остава тунинг програмата предназначена за S63 AMG. Той се превръща в заплаха за всяко едно Lamborghini с мощност от 780 конски сили и 1060 Nm.

Естествено естетиката не е оставена на заден план и от Carlsson слагат на тезгяха допълнителни аксесоари като комбинацията им е неограничена и съобразена единствено с желанията на клиента. Към благинките влизат нова предна броня, странични прагове, променена задна броня, различни видове джанти с размери от 19 до 21 цола и др.

Добави коментар